Šípkové víno 0,75l

 
 

Ovocné víno z Jižní Moravy

Šípkové víno - polosladké

Dostupnost Na dotaz
167 Kč
Kód produktu 405
Značka Pankovo
Kategorie Šípkové
Záruka 1 rok
Položka byla vyprodána...
 

Šípkové víno - polosladké bylinné víno s jedinečnou chutí šípkových jadérek s nádechem oříšků a ovoce. V chuti je víno ze šípků harmonické, šťavnaté. Speciální technologický postup macerace šípků při výrobě šípkového vína dává předpoklad, že v tomto bylinném - ovocném víně jsou zachovány všechny zdraví prospěšné látky obsažené v šípkách.

Barva šípkového vína:

jantarová, s kaštanovým odleskem, čirá

Šípkové víno - polosladké bylinné víno s jedinečnou chutí šípkových jadérek s nádechem oříšků a ovoce. V chuti je víno ze šípků harmonické, šťavnaté. Speciální technologický postup macerace šípků při výrobě šípkového vína dává předpoklad, že v tomto bylinném - ovocném víně jsou zachovány všechny zdraví prospěšné látky obsažené v šípkách.

Barva šípkového vína:

jantarová, s kaštanovým odleskem, čirá

Obsah alkoholu šípkového vína:

14-16 % obj.; konkrétní 
obsah ALC je uveden na etiketě (dle výrobní šarže )

Složení šípkového vína:

Voda, plody šípku, cukr
Výrobek není chemicky konzervován.

Teplota podáván šípkového vína:

Šípkové víno, respektive chuť šípkového vína, vynikne při teplotách (8-15 °C). Jako šípkový aperitiv, podávané s plátkem citronu,  doporučujeme šípkové víno vychladit na teplotu 8-10°C. 
V zimních měsících je možné šípkové víno ohřát do teploty max 70°C a spojit tak zahřátí sebe sama s výjimečným chuťovým zážitkem tohoto ovocného bylinného vína..

Příležitosti, kdy šípkové víno podávat:

Bylinné ovocné víno ze šípků lze doporučit k jakékoliv příležitosti. Hodí se k ovocným salátům, sladkým dezertům, ale i jako vynikající doplněk ke zvěřině či jakékoliv pečeni. Nebo lze pít šípkové víno jen tak, pro zdraví, k posezení s přáteli.

Obsah alkoholu šípkového vína:

14-16 % obj.; konkrétní 
obsah ALC je uveden na etiketě (dle výrobní šarže )

Složení šípkového vína:

Voda, plody šípku, cukr
Výrobek není chemicky konzervován.

Teplota podáván šípkového vína:

Šípkové víno, respektive chuť šípkového vína, vynikne při teplotách (8-15 °C). Jako šípkový aperitiv, podávané s plátkem citronu,  doporučujeme šípkové víno vychladit na teplotu 8-10°C. 
V zimních měsících je možné šípkové víno ohřát do teploty max 70°C a spojit tak zahřátí sebe sama s výjimečným chuťovým zážitkem tohoto ovocného bylinného vína..

Příležitosti, kdy šípkové víno podávat:

Bylinné ovocné víno ze šípků lze doporučit k jakékoliv příležitosti. Hodí se k ovocným salátům, sladkým dezertům, ale i jako vynikající doplněk ke zvěřině či jakékoliv pečeni. Nebo lze pít šípkové víno jen tak, pro zdraví, k posezení s přáteli.

Hmotnost 1.7 kg
 
Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.